Om oss

Det lokala familjeföretaget med viljan att skapa förändring

Vi är ett familjeföretag som drivs av att hitta nya lösningar på befintliga utmaningar. Vi är fostrade i servicebranschen och strävar efter att alltid hitta den bästa lösningen för den aktuella situationen.

Konceptet ”Inte min” föddes när vi kontinuerligt behövde hyra släpvagnar till vårt fastighetsbolag Hembygdsfastigheter. När vi skulle köpa in en släpvagn blev vi istället erbjudna att köpa en hel släputhyrningsverksamhet.

För att klara av att hantera ytterligare en verksamhet började vi fundera på hur vi kunde göra hanteringen ännu effektivare och enklare. Vi såg en bransch som fortfarande var ganska ”analog” och där det borde vara möjligt att digitalisera hela uthyrningsprocessen.

Lösningen blev en digital plattform där kunden kan hantera hela köp- och uthyrningsprocessen själv och där vi med hjälp av data från plattformen kan säkerställa att vi har det kunderna efterfrågar.

Namnet kom till när vi funderade på vad det är för problem som vi löser åt kunden. Många har behov av en släpvagn ibland men väldigt få har tillräckligt stort behov för att motivera att att äga den. ”Inte min släpvagn, men den löser mitt problem” helt enkelt.

I samma bolag bedriver vi även uthyrning av tillfälliga boenden till företag. Mer information om det hittar du på www.inteminbostad.se

Kontakt

Om du vill veta mer om oss är du välkommen att kontakta oss via info@intemin.se. Du når oss även på 070-277 21 39 under kontorstid.

Inte min uthyrning i norr AB
Morögatan 57
Org.nr: 559147-9331